تبديل پژوهشکده هنرهاي سنتي به آزمايشگاه تخصصي توليد علم

«تهمينه دانيالي» در گفتگو با خبرنگار ميراث آريا (chtn)، ضمن اعلام اين خبر اظهار داشت: در سال 90 برنامه‌هاي مختلفي در رأس توجه پژوهشکده هنرهاي سنتي کشور قرار دارد که اهميت مباحث پژوهشي را در اين حوزه نشان مي‌دهد.

او با اشاره به برگزاري نخستين گردهمايي سراسري رابطين تحقيقاتي هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در سال 89، افزود:‌ اين همايش در قالب بخش گردهمايي و کارگاه آموزشي برپا شد.

سرپرست پژوهشکده هنرهاي سنتي اضافه کرد: انجام تحقيقات کاربردي و نفوذ در ميان رابطان به منظور اهميت هر چه بيشتر به مباحث تحقيقاتي هنرهاي سنتي و صنايع‌‌دستي از اهداف برگزاري اين گردهمايي بود.

«دانيالي» بيان داشت: به دنبال برگزاري اين گردهمايي که جدي‌ترين برنامه پژوهشکده هنرهاي سنتي در سال گذشته بود به تشريح برنامه‌ها و طرح‌هاي سال 90 پرداختيم.

اين مقام مسوول تصريح کرد: در سال 90 تأکيد بسياري بر تبديل پژوهشکده به آزمايشگاه تخصصي و پايگاهي براي توليد علم در حيطه‌هاي تخصصي مرتبط با هنرهاي سنتي کشور داريم.

معاون صنايع‌دستي سازمان ميراث فرهنگي کشور با بيان اينکه همچنين قرار است برنامه‌ها و گروه‌هاي کاري و تحقيقاتي به منظو رسيدن به اهداف طراحي شده نيز مشخص شوند، گفت: تلاش مي‌شود هر يک از گروه‌ها مخاطبان و بازديد کنندگان را از نزديک با مباحث تخصصي تئوريک و عملي هر رشته به صورت ملموس و عيني آشنا کنند.

«دانيالي» در ادامه اظهار داشت: به طور حتم در اجراي برنامه‌هاي مذکور استفاده از تمامي توان و ظرفيت‌هاي رابطان تحقيقاتي و پژوهشي مد نظر خواهد بود تا به موازات حرکت‌هاي ستاد مرکزي در پژوهشکده اين جهش علمي صورت گيرد.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1390012132